>

Koncert Sergeja Ćetkovića

Published on 12/20,2010

 SERGEJ ĆETKOVIĆ - 2 minuta

Sergej Ćetković održao je noćas veličanstven koncert u Sava Centru i time opravdao popularnost i činjenicu da su karte za svih pet koncerata planule gotovo istog momenta kada su izašle u prodaju. Koncert je počeo gromoglasnim aplauzom i pesmom „Pola moga svijeta”, što je i naslovna numera novog albuma, a i naziv turneje, koja se nastavlja u Čačku, Šapcu, Novom Sadu, Subotici, Požarevcu i Nišu.

Vidno uzbuđen i pod velikom tremom, Sergeju je zastala knedla u grlu dok se obraćao publici.
– Hvala vam što ste mi pružili da posle dve godine ovo preraste u tradiciju. Ne štedite dlanove, glasove ni emocije. I samo da znate, svijet je potpun cijeli”.

     
Već posle četvrte pesme svi su bili na nogama, plešući uz dobro poznate pesme „Kad ti zatreba", "Zaustaviću vrijeme", "Prokleta bila", "Budi mi voda"...

Kada se publika, koja je u većini bila ženskog pola, digla na noge, Sergej je iskreno rekao:

– Hvala vam mnogo! Pao mi je kamen sa srca sad. Imao sam neviđenu tremu.

Punih dva sata Sergej je držao publiku potpuno omađijanu pesmama. Kada je završio, uzvici i aplauzi od kojih su pucale bubne opne vratile su Sergeja i dvanaestočlani bend dva puta na binu.

– Bilo je ovo jedno predivno veče. Hvala vam još jednom na tome - rekao je pevač najlepših ljubavnih pesama na kraju koncerta.

 - Koncert je završio na isti način kao i prethodne u Sava centru pesmom "Pogledi u tami" uz pregršt balona puštenih sa vrha Beogradske arene.

Ovo je svakako jedan od koncerata koji je obeležio 2010 godinu, i predobar je osećaj biti publika na ovakvim koncertima..
                                        

               

 


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me