>

Rakija fest

Published on 11/14,2010

 IV Rakija Fest
11-12. decembar 2010.
Hotel “Continental”, Beograd

U organizaciji Rakia Bara i Udruženja proizvođača prirodnih voćnih rakija „Najjači ukusi Srbije“, ove godine se 11. i 12. decembra u beogradskom Hotelu Continental (bivši Hotel InterContinental), održava četvrti po redu Rakija Fest.

Rakija Fest i Rakia Bar već godinama promovišu rakiju, tradicionalno srpsko piće, na mnogim manifestacijama u zemlji i inostranstvu (“Dani Srbije“ u Parizu, “Ulica Otvorenog Srca“ u Beogradu, Filmski festival u Berlinu, “Fancy Food Show” u Nju Jorku, “Prowein” u Dizeldorfu i mnoge druge).

Prethodnih godina, Rakija Fest je posetilo više desetina hiljada ljudi, uz veliko interesovanje medija i stručne javnosti. Rakija Fest je najznačajnija manifestacija ovog tipa u regionu na kojoj učestvuju svi vodeći proizvođači prirodnih voćnih rakija iz Srbije. Tokom Rakija Festa odvija se i živa poslovna aktivnost, te se tokom festivala sklapaju mnogobrojni ugovori i partnerstva.

U okviru IV Rakija Festa održava se niz stručnih predavanja i ekspozea, B2B susreta, dok u zabavnom delu progrma posetioce i učesnike očekuju raznovrsni sadržaji.

Ovu manifestaciju svakako da moramo da posetimo, jer je Rakija jedini pravi srpski brend- po meni !! Kao što je Francuzima vino, Škotima viski, Rusima vodka, nama je rakija...
Ja, a verovatno i svi vi ponekad razmišljate o tome šta da kupim od pića kad krenem na slavu, kako da iznenadim dragu osobu, šta da posaljem drugarima iz inostranstva, a da me zapamte po tome.. I onda se setim rakije.. Svaki domaćin voli da dobije rakiju (Žuta osa), drage osobe će svakako da se obraduju poklonu, jos ako su starije, to je mnogo bolje, i kad drugaru iz inostranstva posaljes rakiju svakako će mu se svideti.. Popije 5 čašica i sve mu ravno do KosovaSealed


Na Rakija festu možete degustirati razne ukuse..breskvu, šljivu, krušku, rakiju od meda - takozvanu medovaču, kajsiju (moj deda ima kajsiju boli glava), dunju itd. Ali ja milslim da je dunja jedna jedina, nepobediva, moja ljubavSealed Saznaćete kako se kombinuju rakije i mezetluci, tako da ukoliko uz mirišljavu dunju poslužite aromatični kačkavalj punjen slatkim od dunja i orasima budite sigurni da ste na putu da zagolicate čula vaših gostiju. Isto tako, nećete pogrešiti ako mladim damama uz grešni liker od višnje poslužite pileće filete punjene višnjama u paketiću od slanine, a ako baš želite da ih iznenadite uvek možete da pripremite koktel čiji će glavni sastojak biti ovo autentično srpsko piće.
Da ne navodim sve razloge zbog kojih treba dodji na rakija fest, a ima ih mnogo, samo ću reći, tj. napisati RAKIA CORRECTING PEOPLE !!!

Vidimo se na 11. dec i nemoj mnogo da pijete, da ne preterateSealed

PS. moj deda će biti ponosan na mene Sealed


Comments

 1. 11/14,2010 | 17:52

  e pazi kad ce moja cela familija da ide na ovo hahahahaha

 2. 11/14,2010 | 17:57

  Hehehe... Taman da te upoznam sa mojom, pa da padne neki dvoboj :D

 3. 11/14,2010 | 18:04

  rakija konekshn pipl :P

 4. 11/15,2010 | 02:43

  auuu napio sam se mnogo puta od rakije al nikad necu zaboraviti kad sam se odvalio u koncaru od rakije, ortak i ja stukli litru... od tada vise ne pijem rakiju :)))

 5. 11/15,2010 | 02:48

  Pa lepo pise gore, nemoj da preteras :D Idemo ti i ja na rakijadu u Pranjane da vidis koliko piju majstori :) Kao da su u kaci rodjeni :D

 6. 11/28,2010 | 20:36

  Svaka čast..:)

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me